Finalització de les obres a la C-245

Sant Boi disposa de 44.125 vehicles d’ús privat entre turismes i motocicletes

Demanem a l´Ajuntament que estableixi compromisos concrets i efectius amb el Ministeri de Foment per finalitzar les obres dels accessos a la C-245, per tal d’evitar l’actual col·lapse diari de vehicles a les entrades i sortides de Sant Boi, i els que circulen per la BV-2002 i des de Cornellà.

Rehabilitació de pisos buits per a lloguer social.

Durant l´any 2018 s´han produït més de 150 desnonaments. Una gran part d´aquestes famílies han hagut de marxar del municipi, ocupar pisos buits, allotjar-se en cases d´altres familiars, o viure amuntegades en habitacions de lloguer… A Sant Boi hi ha unes 20 persones en situació d’exclusió social que viuen al carrer. Mentrestant, a Sant Boi hi ha 2.808 habitatges buits. Reivindiquem que l’Ajuntament realitzi polítiques de suport a la rehabilitació d´aquests habitatges per tal de que puguin ser destinats al lloguer social i assequible.